Aparati

Poleg odlične mešanice za pripravo kave je za popolno aromatično in okusno doživetje odločilnega pomena tudi vrhunski kavni aparat oz. aparat za tople napitke. V najem ponujamo pisarniške kavne aparate in aparate za pripravo vroče čokolade, granit in mlečnih napitkov. Naša ponudba bo zagotovo zanimiva za hotele, cateringe, gostinske lokale in organizatorje prireditev ter tudi posamezne pisarne in za drugih zahtevne potrošnike.

Aparat za pripravo vroče čokolade SCIROCCO (bela, srebrna in zlata barva)

Eleganten aparat je na voljo v beli, srebrni in zlati barvi ter je primeren za strežbo vročih napitkov s posodo kapacitete 5 litre. Je odporna na lom in jo z lahkoto odstranite.

1586_8822

Kavni aparat MAGIC BAR P2000

Klasičen aparat na kapsule je na voljo v več različicah, ki so opremljene z mešalniki in možnostjo za ustvarjanje pare. Idealen je za uporabo doma ali v pisarni.

Kavni aparat MAGIC BAR P2005

Aparat na kapsule bo idealen tam, kjer pogosto uživate tople napitke. Je modernih oblik in enostaven za uporabo.

Čistilo za kavne aparate K.EXPRESS

Čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna z aparatov je pomembno za njihovo brezhibno delovanje. Pri tem vam bo v pomoč čistilno K. Express.

Prodaja in najem

Ko vsakdanja navada postane vrhunsko doživetje

V podjetju Cuore, d. o. o., se ukvarjamo s prodajo gostinskih proizvodov, kot so aparati za kavo, vročo čokolado ter druge tople in hladne napitke. V dvajsetih letih delovanja smo imeli priložnost preizkusiti številne znane in manj znane proizvode, zato da lahko danes nudimo najkakovostnejše aparate za vrhunsko doživetje okusov in arome. Naši največji odjemalci so gostinski lokali, torej bari, restavracije, gostilne, kjer želijo zagotoviti visoko kakovost in odličnost tudi na področju osvežilnih, poživljajočih in drugih napitkov.

Prodaja aparatov za tople in hladne napitke

Aparati, ki jih predstavljamo, dosegajo najvišje gastronomske standarde glede kakovosti, zanesljivosti in enostavnosti delovanja ter imajo večletno garancijo. V ponudbi boste našli raznolike; od elegantnih aparatov za pripravo vroče čokolade Bras Scirocco, kavnih avtomatov za gostince Magic Bar do ožemalnikov za agrume Lignano. Gre za sodobne aparate, primerne za profesionalno rabo v gostinskih obratih, restavracijah, kavarnah in barih. Aparat vam po naročilu dostavimo kamorkoli v Sloveniji in demonstriramo njihovo uporabo.

Najem aparata za vroče napitke

V najem ponujamo kavne aparate in aparate za pripravo vroče čokolade, granit in mlečnih napitkov. Naša ponudba bo zagotovo zanimiva za hotele, cateringe, gostinske lokale, organizatorje prireditev, ponudbo na stojnicah ali posamezne pisarne. Na voljo je dolgoročni najem ali kratkoročni najem za dan ali dva, široka izbira le-teh in mamljiva okus in aroma, ki se vije iz njih. Aparat vam dostavimo na izbrano lokacijo, vam nudimo redno podporo pri njegovi uporabi in dobavo sestavin za pripravo napitkov.

O dobavitelju aparatov

Podjetjem, gostincem in posameznikom omogočamo najem aparatov za kavo in tople napitke. Delujejo po različnih principih, in sicer na kapsule, na voljo so modeli, prilagojeni posameznim potrošnikom za pisarniško ali domačo zabavo ter za gostinsko serviranje. Naša dobavitelja sta italijanski podjetji Europe 93 in Bras, ki že nekaj let dosegata najvišje standarde na tem področju.

phpThumb_generated_thumbnail (1) phpThumb_generated_thumbnail (2) phpThumb_generated_thumbnail (4) phpThumb_generated_thumbnail

Prodaja in dostava kave, vroče čokolade in drugih napitkov ter gostinskih dodatkov. Možnost najema in nakupa gostinskih aparatov.